Tips til at få passet din hund når du skal på ferie

Tips til at få passet din hund når du skal på ferie

Har du fået hund, og skal du snart på ferie, kan det være, at du er interesseret i at finde ud af, hvordan du kan få din hund passet, mens du er væk.

For det er jo ikke muligt for en hund at være alene så lang tid af gangen. Den kan lige klare de timer, hvor du er på arbejde, men hvis det handler om flere dage, er det jo nødvendigt at finde på en løsning.

Husk også at sætte dine Lyngby Glas Champagneglas væk, når du får hund, så du ikke risikerer, at de bliver væltet.

Lad den bo hos private venner

Det første bud på en løsning kan være at undersøge, om du har et par venner, der kan tage sig af din hund, mens du er væk.

Det skal gerne være sådan, at din hund kan bo hos dem, mens du er væk. En kat kan godt klare at være alene hjemme og få et eller to besøg i løbet af dagen, hvor kattebakken bliver tømt, og maden bliver fyldt op. Men en hund skal helst ikke være alene hjemme på samme måde. Så den skal gerne bo et andet sted, mens du er væk.

Kan du tage den med?

Det kan jo også være, at der rent faktisk er mulighed for at tage din hund med på den ferie eller tur, som du skal på. Det er i hvert fald værd at undersøge.

Det kan lade sig gøre at få en hund med op at flyve. Og der er mange hoteller, kroer og campingpladser landet over, der tillader dig at have hund med dig. Så det er da værd at dykke ned i, hvis du ikke lige har andre muligheder for at få den passet.

Find en god hundepension

Sidst, men ikke mindst, kan det også være en god ide at finde dig en hundepension, som kan tage sig af din hund, mens du er væk. Der er mange gode pensioner for hunde landet over, og der er sikkert også en i nærheden af dig, hvis du går i gang med at lede.

Det kan være en god ide at tage ud for at se pensionen, inden du vælger den, så du er sikker på, at du overlader din hund til et trygt og sikkert sted, mens du er væk. Vær dog forberedt på at det godt kan være den dyreste løsning.

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.